Activlab Budyn Chocolate 450g
Це протеїновий пудинг для людей, які інтенсивно тренуються й хочуть збільшити свою енергію ефективним білком для нарощення м’язової маси.
Білковий пудинг - чудова пропозиція для любителів корисних десертів, джерело протеїну, що насичує ваш організм енергією на тривалий час. Ідеально підходить в якості солодкої закуски чи доповнення до смачного сніданку. Продукт містить концентрат сироваткового протеїну без додавання цукру, а в одній порції -усього 108 ккал. Дуже низький вміст жиру.
Ви зможете швидко й легко приготувати пудинг кремової консистенції з чудовим смаком як у гарячому, так і в холодному вигляді. Його можна подавати зі свіжими фруктами, варенням, горіхами й сухофруктами та без солодких соусів. Це прекрасне доповнення до тортів, печива та іншої домашньої випічки (крем для тортів, тістечок та вафель).
Порадуйте також свою сім’ю кондитерським артистизмом у низькокалорійному варіанті.
Якщо ви піклуєтесь про своє тіло, ця солодка закуска ідеально підійде вам, тому що в ній міститься незначна кількість цукру та жиру. Вуглеводи, наявні в продукті, забезпечують енергію, а білок сприяє нарощенню й підтримці м’язової маси. Пудинг містить ізолят сироваткового протеїну, тому він є ідеальним варіантом для спортсменів і людей, які ведуть активний спосіб життя.
Ізолят протеїну - це спеціальним способом очищений порошок, отримуваний із сироватки. Він містить молочний білок і швидко засвоюється та переробляється організмом.
Ізолят – одна з улюблених спортивних добавок бодибілдерів.
Вміст поживних речовин в 1 порції Activlab Budyn Chocolate
Харчова цінність на порцію (30 г)
Енергетична цінність: 454 кДж / 107 ккал.
• Жири: 0,6 г (у т.ч. насичені жирні кислоти 0,3 г)
• Вуглеводи: 17,6 (у т.ч. цукор: 13,8 г)
• Білки: 7,7 г
• Клітковина: 0,5 г
• Сіль: 0,04 г.
Форма продукту: пудра
Смак : шоколад
Місткість г / мл: 450 г
Домінуючий інгредієнт: білок.
Країна-виробник: Польща.
Спосіб приготування
Насипте 30 г [3 мірні ложки] в чашку, залийте 100 мл холодної води й ретельно перемішайте. 1. Нагрійте в мікрохвильовій печі (600 Вт, близько 2,5 хвилин), поки не отримаєте консистенцію пудингу. 2. Перелийте в каструлю, варіть на повільному вогні, помішуючи, до консистенції пудингу.
Протипоказання.
Не рекомендується вагітним, жінкам, які годують груддю, і людям з алергією на який-небудь з інгредієнтів продукту.